Val op dankzij een standbouwer

Wie nieuwe klanten wil genereren of meer naambekendheid wil creëren op een beurs, is voor een groot deel aangewezen op zijn of haar beursstand. Het visuele aspect speelt hierbij een heel belangrijke rol, maar ook functionaliteit en originaliteit zijn zaken waarmee rekening moet worden gehouden.

Vaak is het prijskaartje van een plaats op grote beurzen niet mals. U kan er dus maar beter zeker van zijn dat die beursdeelname ook iets oplevert voor uw onderneming. De stand moet niet alleen bezoekers lokken, maar moet ook erg efficiënt duidelijk maken wat de producten of diensten van uw bedrijf zijn. Hoewel het natuurlijk mogelijk is om zelf een geslaagde stand te bedenken en uit te werken, kan u ook een beroep doen op een professionele en ervaren standbouwer.

Standbouwers kunnen u adviseren over creatieve concepten en mogelijke inrichtingen van uw stand. Bovendien hebben ze de nodige kennis in huis om de beste systemen voor te stellen. De meeste standbouwers beschikken ook over heel wat informatiedragers zoals tentoonstellingspanelen, informatiezuilen, presentatiewanden, enz. Ervaren standbouwers weten hoe een stand origineel en sober tegelijk kan zijn. Ze kunnen u adviseren over goede kleurencombinaties en hoe u optimaal gebruik maakt van beurswanden. Ook bij bouw en afbraak staan ze u bij. In het kort: Een ervaren standbouwer kost geld, maar het effect van uw stand neemt wel exponentieel toe.