Standenbouw: bouw de perfecte stand

Wie aan beurzen deelneemt, wil niet zomaar een grijze muis zijn. U wil opvallen tussen alle andere ondernemers die er hengelen naar de aandacht van voorbijgangers. De beste manier om op te vallen is genoeg aandacht besteden aan uw standbouw. Als u met enkele zaken rekening houdt, bent u al op weg naar een meer succesvolle standenbouw en dus ook een meer succesvolle beurs.

Bij de bouw van een stand, kan u bijvoorbeeld gebruik maken van audiovisuele middelen om aan bezoekers erg snel duidelijk te maken waar uw beursstand rond draait. Voorbeelden zijn spandoeken, informatiezuilen, tentoonstellingspanelen en andere informatiedragers. Verspreid een duidelijke boodschap, want zo vinden ongetwijfeld veel meer mensen de weg naar uw stand. Zorg zeker ook voor voldoende promotiemateriaal, zodat de bezoekers van uw stand ook na de beurs nog weten wie u bent.

Zorg ervoor dat uw stand opvalt, maar ga er zeker niet te ver in. Betere een originele en sobere stand dan een schreeuwerige stand die amateuristisch overkomt. Maak handig gebruik van de beschikbare beurswanden en probeer een origineel concept uit te werken. Aangezien beurshallen vaak grote en kille zalen zijn, kan het zeker geen kwaad om uw stand op te fleuren met enkele planten of bloemen. Als u assistentie of hulp nodig hebt bij het ontwerpen of bouwen van een beursstand kan u natuurlijk ook een beroep doen op een professionele standbouwer.