Schitter met standverlichting en beursverlichting

beursverlichting

Neemt u binnenkort deel aan een beurs? Dan kan een goede standverlichting zeker niet ontbreken. Het doel van een beurs is te schitteren met uw producten of diensten. Dat kan alleen als uw stand er visueel uitspringt. Met originele en goed geplaatste beursverlichting wordt dat alvast een pak makkelijker. Licht kan ook een strategische rol spelen: met goed geplaatste standverlichting kunt u de aandacht vestigen op de zaken die potentiële klanten zeker moeten gezien hebben.

Voor beursverlichting zijn er heel wat verschillende mogelijkheden. Met klassieke gloeilampen kunt u al verrassend uit de hoek komen, maar daarnaast kan er ook gewerkt worden met TL-lampen, halogeenspots en allerhande armaturen.

Het belangrijkste is dat uw stand zich onderscheid van de standen ernaast. Durf daarom vernieuwend uit de hoek komen en wees een echte eye-catcher. Daarom kunt u het misschien grootser zien dan gewone lampen te gebruiken. Er bestaan immers heel wat gespecialiseerde firma’s die 3D-concepten of verlichting met plasmaschermen verzorgen. Vaak komen er heuse lichtarchitecten en kleuradviseurs aan te pas, die ervoor zorgen dat de look en feel van uw beursstand tot in de puntjes klopt. Zo zal uw standverlichting de hoofdrol spelen op uw stand en wie weet zelfs op de hele beurs.