Schep duidelijkheid met informatiezuilen

Op tentoonstellingen en beurzen wil iedereen één ding: opvallen. Maar een blitse beursstand alleen is natuurlijk niet genoeg. Standen op beurzen, tentoonstellingen en andere exposities moeten ook duidelijk zijn. Wie de stand bezoekt, moet in één oogopslag te zien krijgen waarover het gaat en wat er voor die bezoeker te vinden is.

Daarnaast moet er ook op een gemakkelijke manier informatie te verkrijgen zijn. Een goede manier om dat mogelijk te maken zijn informatiezuilen. Dit zijn aangepaste computers die in een mooi ogende behuizing of “zuil” worden ingebouwd. Het uitzicht van de zuil kan u vaak zelf bepalen. De gebruiker kan dan op een interactieve manier informatie verzamelen en u heeft er een potentiële klant bij.

Vooral het interactieve aspect van informatiezuilen zorgt ervoor dat men geneigd is om ze te gebruiken. Bovendien biedt het erg veel mogelijkheden. U kan er mensen laten deelnemen aan wedstrijden of meteen naar de website van uw bedrijf laten surfen. En dat is nog niet alles. De informatiezuilen kunnen ook uitgerust worden met printers barcodescanners en nog heel wat andere mogelijkheden.

Dit zorgt er allemaal voor dat niet alleen uw stand maar ook uw onderneming er een pak uitstraling bij krijgt.