Roll-up & pop-up: val op met een banner

Zakt u geregeld af naar een beurs of een expo? Dan weet u vast wel hoe belangrijk het ontwerp van de stand is. De bedoeling van een beurs is om uw producten of diensten zo efficiënt mogelijk in de kijker te zetten en nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Om daarin te slagen heeft u een stand nodig die in het oog springt en tegelijk duidelijk is. Met een roll-up banner of pop-up banner wordt dit kinderspel.  Een roll-up banner kunt u snel en eenvoudig opzetten en zal meteen een impact hebben op de présence van uw stand.

pop-up bannerDe voordelen van een pop-up banner zijn talrijk. Ten eerste is het zo dat deze banners bijzonder efficiënt zijn: ze hebben immers een grote impact op uw stand, maar vragen een beperkt budget. Wat er op de banners komt te staan is volledig aan u: sommigen gaan voor aantrekkelijk grafisch beeldmateriaal, terwijl anderen eerst en vooral een duidelijk overzicht van producten en diensten willen weergeven.

Bovendien kunt u ze gemakkelijk hergebruiken. Een roll-up banner kan compact ingepakt worden en wordt meestal geleverd in een handige draagtas. Dit maakt ze ideaal voor mensen die van beurs naar beurs of van expo naar expo reizen.