Reclame met borden en panelen

Reclame panelen en reclame borden zijn waarschijnlijk de meest gekende vorm van reclame. Het is een manier van reclame maken die populair blijft om duidelijke redenen: ze maken het mogelijk om met een beperkt budget meteen impact te hebben op de kracht van een boodschap. Wie nog niet wil investeren in neon, lichtkasten, banners, totems of andere duurdere vormen van visuele communicatie kan al heel wat doen met eenvoudige reclameborden en -panelen.

Panelen en borden zijn een eenvoudige vorm van reclame, die tegelijk erg veel creatieve mogelijkheden biedt. Zo kan men werken met verschillende materialen: PVC hardschuim, dibond, aluminium, plexi en foam zijn nog maar enkele van de mogelijkheden. Voor de afwerking kunt u kiezen voor digitale prints, bestickeringen en andere kleurrijke afwerkingen. Het bord kan achteraf ook uitgesneden worden om een reliƫfeffect te bekomen. Alle materialen en afwerkingen hebben zo hun eigen prijskaartje, dus weeg de opties goed tegen elkaar af.

In de meeste gevallen worden borden en panelen gebruikt voor publiciteit, zoals gevelreclame of gevelbekleding. Dit soort borden en panelen blinkt echter uit in veelzijdigheid. Ze kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden als informatieborden of bewegwijzering. In hun simpelste vorm kunnen ze zelfs gebruikt worden als werfborden.