Haal het maximum uit beurswanden

Wie met zijn of haar bedrijf naar een beurs trekt, hoopt daar zoveel mogelijk mensen op de beursstand te kunnen verwelkomen. De stand moet er goed uitzien, moet duidelijk zijn en moet liefst van al ook nog eens snel op te bouwen en af te breken zijn. Wie aan al die criteria wil voldoen, moet al beginnen bij een goede keuze van de beurswanden of tentoonstellingspanelen.

Beurswanden moeten enkele mogelijkheden te bieden hebben. In de eerste plaats moeten ze stevig genoeg zijn, zodat er presentatiematerialen kunnen bevestigd worden aan de wanden. Steeds meer standen maken gebruik van televisieschermen en speciale vormen van belichting. Bij het kiezen van de beurswanden houdt u best rekening met alle zaken die u eraan wil bevestigen.

Een andere troef van goede beurswanden is hun mobiliteit. Bepaalde beurswanden kunnen eenvoudig opengeklapt worden en laten zich snel verplaatsen dankzij wieltjes. Voor wie snel van de ene beurs naar de andere wil reizen, is dit sterk aan te raden.

Een laatste, maar daarom niet minder belangrijk aspect is het esthetische. Zorg ervoor dat uw stand opvalt zonder schreeuwerig te worden. Als u zelf niet over de nodige tijd of knowhow beschikt, kan u natuurlijk ook nog een beroep doen op een professionele standbouwer.